Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Exoprimal

Exoprimal er nærmest en Dino Crisis-remake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange kjent nok hjertet stoppe litt da kveldens State of Play-sending startet med en Capcom-logo og en drøss med dinosaurer på skjermen, men det viste seg etter hvert å ikke være et nytt Dino Crisis.

I stedet er det et flunkende nytt spill kalt Exoprimal. Her skal et lag bestående av opp til fem spillere bekjempe enorme horder av ulike dinosaurer takket være spesielle exo-drakter. Hver drakt har særegne roller og egenskaper, så Capcom poengterer at det er lurt å ha litt forskjellig i laget. Derfor er det mulig å faktisk skifte drakt midt i kamper.

Siden spillet først skal slippes en gang neste år får vi ikke vite flere konkrete detaljer enn det, men du kan i alle fall se og høre litt mer i trailerene under.

HQ
HQ
Exoprimal
ExoprimalExoprimalExoprimalExoprimal

Relaterte tekster

1
ExoprimalScore

Exoprimal

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Mechs vs. dinosaurer er et fantastisk konsept, men kan Capcoms nyeste skytespill leve opp til forventningene?Loading next content