Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cities: Skylines

Få Cities: Skylines og In Sound Mind gratis på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i Colossal Order og utgiverne i Paradox Interactive har vært gavmilde med de som snuser på Cities: Skylines flere ganger allerede siden spillet allerede har vært gratis på både PC og konsoller et par ganger, og nå får du en ny sjanse.

Det er altså Cities: Skylines du kan få gratis via Epic Games Store så lenge du legger det til i samlingen innen klokken 17 på torsdag. Da er det tid for noe helt at ved at det er In Sound Mind som overtar gratisplassen.

Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?Loading next content