Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God Eater 3

Få et glimt av historien til God Eater 3 i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco har sluppet en ny trailer for det kommende kapittelet i God Eater-franchisen deres, God Eater 3. I traileren får du et inntrykk av historien i spillet, samt noen av bakgrunnshistoriene til et par av figurene.

Det kan virke som hovedpersonen i spillet har reddet en Ash Aragami i menneskeform, og dette kommer til å føre til en rekke konflikter og problemer for dem begge. God Eater 3 kommer til PC og PlayStation 4 den 08. februar, 2019.

HQ
God Eater 3
God Eater 3
God Eater 3

Relaterte tekster

1
God Eater 3Score

God Eater 3

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Anders har tatt på seg rollen som gudespiser, og gitt seg i kast med en monsterjakt som virker mistenkelig kjent.

0
Her er åpningssekvensen til God Eater 3

Her er åpningssekvensen til God Eater 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I God Eater 3 må du og de andre heltene søke tilflukt på en Ash Crawler fordi hjemmet deres har blitt ødelagt. Dette kjøretøyet blir ditt mobile hovedkvarter i spillet....

0
God Eater 3 offentliggjort

God Eater 3 offentliggjort

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor fikk vi hele to God Eater-spill her til lands, og nå er det klart hvorfor Bandai Namco fikk så stort hastverk. De har nemlig annonsert at God Eater 3 er på vei....Loading next content