Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Fable lanseres snart - i USA...

Microsoft har nettopp annonsert at Big Blue Box’ etterlengtede Xbox RPG, Fable, lanseres i USA 14. september. I tillegg forteller firmaet at de som velger å forhåndsbestille spillet vil få med en DVD med den vanlige Making of... og noen demoer på kjøpet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har nettopp annonsert at Big Blue Box’ etterlengtede Xbox RPG, Fable, lanseres i USA 14. september. I tillegg forteller firmaet at de som velger å forhåndsbestille spillet vil få med en DVD med den vanlige Making of... og noen demoer på kjøpet. DVD'en vil også inneholde intervjuer med Peter Molyneux, Simon Carter og Ian Lovett.

Demoene på DVD'en er bl.a. Sudeki, Rallisport Challenge 2 og Top Spin. Det er også blitt plass til en del trailere fra Mechassault 2, Forza Motorsport, Jade Empire og Conker: Live and Reloaded. Vi venter spent på en snarlig europeisk lanseringsdato, og vi vender naturligvis tilbake med denne så snart vi har den bekreftet.Loading next content