Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det fantastiske rytmespillet. Nå har vi fått en indikasjon.

Facebook kan nemlig avsløre at de har kjøpt Beat Games slik at studioet blir en del av Oculus Studios. Dette betyr heldigvis ikke at planene for Beat Saber stopper opp, for Facebook lover at vi fortsatt vil kunne forvente mer innhold til både PC- og PS4-utgavene av spillet fremover.

En av hovedgrunnene til kjøpet er uansett at Facebook har merket seg innovasjonene Beat Saber har gjort innenfor både virtual reality og rytmespill, så de håper at en større pengebinge vil kunne gjøre enda flere underverker for begge deler i fremtiden.

Beat Saber

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content