Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Facebreaker

FaceBreaker på gang

Mer slåssing på tur...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da EA stengde sitt studio i Chicago innebar det at teamet bak Fight Night-spillene måtte flytte på seg og det opp til Canada og EAs studio der. Nå har det blitt nevnt at teamet bak de realistiske og lekre boksespillene, utvikler et nytt slåssespill som ligger så langt fra deres røtter som det bare går an å komme.

I stedet for svette muskelmenn hentet fra virkeligheten handler dette om et et mer fantasifullt spill. Seriebladsinspirerte karakterer med forstørrede kroppsattributer og bevegelsesmønster hentet fran fablenes verden sikter FaceBreaker på å bli et mer humoristisk slåssespill, samtidig som man skal kunne deformere motstanderens ansikt. Fra den tidlige skjermisen som man kan se nedenfor, legger vi merke til en blanding mellom Team Fortress 2 og Ready To Rumble.

Facebreaker

Relaterte tekster

FaceBreakerScore

FaceBreaker

ANMELDELSE. Skrevet av Thor Benjamin Brekken

EA tråkker nye stier etter Fight Night Round 3, men er tegnserieboksingen i Facebreaker et kjærkomment tilskudd? Thor Benjamin denger løs!Loading next content