Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Fairphone går inn i hodetelefonområdet med Fairbuds XL

Disse over-ear-apparatene er laget av resirkulerte materialer og har en modulær design.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at de først og fremst er en produsent av smarttelefoner, har Fairphone utvidet tilbudet sitt i det siste ved å utforske øretelefonområdet. Men for å bygge videre på dette har teknologiselskapet nå utvidet seg ytterligere ved å få hendene inn i hodetelefonområdet, med den nye enheten, Fairbuds XL.

I likhet med de andre enhetene er Fairbuds XL laget av rettferdig handel og resirkulerte materialer og har en modulær design. De kommer også i en av to fargevarianter, tilbyr aktiv støyreduksjon, Bluetooth 5.1-tilkoblinger og er IP54-sertifisert, noe som gjør dem svært motstandsdyktige mot vann og støv.

Så hvis du har vært i markedet for et nytt par hodetelefoner, må du sjekke ut den siste episoden av Quick Look nedenfor, for å se noen flere tanker og meninger om Fairbuds XL.

HQ


Loading next content