Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fairy Tail

Fairy Tail har blitt utsatt til juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har vært preget av mange spill-utsettelser, men de fleste anime-inspirerte spillene har det gått bra med. Dragon Ball Z: Kakarot ble lansert som planlagt, og det ser ut til at det samme blir tilfellet for One Piece: Pirate Warriors 4, One Punch Man: A Hero Nobody Knows og My Hero One's Justice 2 - alle publiseres av Bandai Namco. Et annet anime-spill skulle også komme i mars, nemlig Gusts Fairy Tail, men det magiske JRPG-spillet må vi visst dessverre vente litt lenger på likevel. Utgiveren Koei Tecmo har nylig annonsert at spillet har blitt utsatt til den 25. juni.

Produsenten Keisuke Kikuchi publiserte et brev med en beklagelse, hvor han forklarte at utgiverne trenger mer tid til å finpusse spillet. Han lover at flere detaljer om endringene kommer om ikke altfor lenge.

Fairy Tail

Relaterte tekster

2
Fairy TailScore

Fairy Tail

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Fairy Tail er en mangaserie som gikk fra 2006 til 2017 og en animéadapsjon som med diverse mellomrom pågikk fra 2009 til 2019. Den omhandler for det meste det titulære...Loading next content