Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Fall Guys: Sesong 4 starter i dag med mye nytt innhold

Nye kreative verktøy og et kortere sesongkort er blant nyhetene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du klar for flere utfordringer i Fall Guys? I dag lanseres Season 4: Creative Construction som ikke bare handler om et nytt tema og morsomme hatter å låse opp. Som navnet antyder kan vi nå lage våre egne runder for Beans å konkurrere i, og det er ganske grundige verktøy som inkluderer både hindringer og overordnede temaer, samt delingsmuligheter.

Det er også en ny type billigere Season Pass introdusert kalt en Fame Pass. Tanken er å ha dem i i en kortere periode, og dette er hva vi kan forvente denne gangen:

"Fame Pass 1 har 6 ikoniske kostymer du kan tjene når du spiller, pluss bonusdrakter og kosmetikk for å låse opp etter at du har fullført hovednivåene i Fame Pass! Men vi ville ikke kalt det et Fame Pass hvis vi ikke hadde en spesiell gjest ...

All kosmetikk i sesong 4s Fame Pass 1, inkludert Hello Kitty-kostymet, vil være tilgjengelig for opplåsing fra kl. 10 UTC 10. mai 2023 og vil vare i 6 uker."

Sjekk ut Fame Pass-traileren nedenfor. Vil du sjekke ut Season 4: Creative Construction?

HQ
Fall Guys
Fall Guys

Relaterte tekster

0
Fall Guys: Ultimate KnockoutScore

Fall Guys: Ultimate Knockout

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med en kombinasjon av gelébønner og gameshowet Takeshi's Castle viser Mediatonic at battle royale-sjangeren kan være kjempemoro selv uten skytevåpen.Loading next content