Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 3

Fallout 3-episoder forsinket

PS3-episodene tar ekstra tid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda hadde egentlig annonsert at den første nedlastbare episoden til Fallout 3 på PS3 skulle dukke opp på Playstation Network i juni, men trenger nå litt mer tid på å gjøre episoden klar. Dette ifølge et intervju med Eurogamer, der Pete Hines fra Bethesda beklager at PS3-lanseringen har tatt lenger tid enn planlagt.

Ifølge Hines skyldes dette at PS3 har en helt annen arkitektur, og jobben med å konvertere episodene som allerede er lansert på PC og Xbox 360 har tatt lenger tid enn planlagt.

Hines kan uansett love at arbeidet er ferdig "snart", noe som kan tyde på at den første episoden, Operation Anchorage, vil bli sluppet i veldig nær fremtid.

Fallout 3

Relaterte tekster

Fallout 3Score

Fallout 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har overlevd atomkatastrofen og trosser radioaktivitet og mutanter på jakt etter sannheten. Les anmeldelsen!Loading next content