Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 3

Fallout 3-episoder forsinket

PS3-episodene tar ekstra tid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda hadde egentlig annonsert at den første nedlastbare episoden til Fallout 3 på PS3 skulle dukke opp på Playstation Network i juni, men trenger nå litt mer tid på å gjøre episoden klar. Dette ifølge et intervju med Eurogamer, der Pete Hines fra Bethesda beklager at PS3-lanseringen har tatt lenger tid enn planlagt.

Ifølge Hines skyldes dette at PS3 har en helt annen arkitektur, og jobben med å konvertere episodene som allerede er lansert på PC og Xbox 360 har tatt lenger tid enn planlagt.

Hines kan uansett love at arbeidet er ferdig "snart", noe som kan tyde på at den første episoden, Operation Anchorage, vil bli sluppet i veldig nær fremtid.

Fallout 3

Relaterte tekster

Fallout 3Score

Fallout 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har overlevd atomkatastrofen og trosser radioaktivitet og mutanter på jakt etter sannheten. Les anmeldelsen!

0
Fallout 3 er gratis på PC

Fallout 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Siden det har gått en uke siden jeg forhåndsvarslet om dette knallgode tilbudet er det greit med en påminnelse nå som du faktisk kan ta nytte av det. For som lovet har...

1
Fallout 3 blir gratis på PC neste uke

Fallout 3 blir gratis på PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Fallout-serien fyller altså 25 år denne måneden, og Bethesda har tenkt å feire dette ved å gi vekk spillet som virkelig satte franchisen på kartet. Fra og med klokken 17...Loading next content