Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4 blir bedre på PC, PS5 og Xbox Series i 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at det straks har gått sju år siden Fallout 4 er det fortsatt flerfoldige år til vi i det hele tatt ser og hører noe nevneverdig fra Fallout 5 eller Fallout: New Vegas 2. Heldigvis stopper ikke det Bethesda fra å gjøre flere kule ting når Fallout fyller 25 år.

Studioet forteller at Fallout 4 skal få en gratis oppgradering på både PC, PlayStation 5 og Xbox Series en gang neste år. Foreløpig nøyer de seg med å si at vi kan forvente en såkalt "Performance"-modus med høyere bildeoppdatering, bedre grafikk med en bildeoppløsning på 4K og litt ekstra Creation Club-innhold. Nærmere informasjon om alt dette avsløres i 2023.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content