Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout: New Vegas 2-spekulasjoner gjenoppstår etter Fallout 4-oppdatering

Fans håper desperat på en oppfølger til Obsidians klassiske rollespill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rykter om en Fallout: New Vegas 2 har utløst rundt på internett etter et tillegg til Fallout 4s backend merket "newvegas2."

Selv om grenen siden har blitt fjernet, har det ikke klart å stoppe flommen av spekulasjoner. Tidligere har vi hørt om Obsidian Games ønske om å returnere til Fallout: New Vegas, men med tanke på at utvikleren er opptatt med Avowed akkurat nå, bør vi ikke forvente en oppfølging, remaster eller noe sånt når som helst snart.

Kanskje da kan det ha å gjøre med neste generasjons oppdatering som kommer til Fallout 4, og antyder at vi kunne se noe New Vegas-innhold bli lagt til med det. Med over et tiår som sannsynligvis vil vente til Fallout 5, trenger vi noe flott ekstra innhold som kommer til Fallout 4 for å holde oss interessert, så det er en sjanse for at "newvegas2" -grenen har å gjøre med det.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content