Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dante's Inferno

Falsk EA-demonstrasjon

Kreativ markedsføring i Los Angeles

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å skape blest rundt sitt actionspill Dante's Inferno, der man følger den italienske forfatteren Dante's reise i helvete, leide Electronic Arts inn et reklamebyrå som stilte med 20 falske kristne som demonstrerte mot spillet under E3-messen i Los Angeles. De falske demonstrantene holdt opp plakater med "Hell is not a game" og "Trade in your Playstation for a Praystation".

Flere medier gikk på limpinnen og dekket demonstrasjonen som en reell protest mot spillet, men Assiciated Press klarte å avsløre bløffen, som i ettertid har vakt reaksjoner fra kristne organisasjoner i USA. Ifølge nettsiden Gamepolitics synes flere kristne bloggere at stuntet til EA er smakløst.

Dante's Inferno

Relaterte tekster

Dante's InfernoScore

Dante's Inferno

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus dro til Helvete for å straffe syndige sjeler med Dødens egen ljå. Blod, gørr og nakne bryster venter i Dante's Inferno...

7
Star Wars-stjernen fikk sparken av EA

Star Wars-stjernen fikk sparken av EA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Star Wars Episode VII: The Force Awakens er skal straks ha premiere på kino, og hypen rundt filmen har nådd astrononiske høyder. En av hovedrollene i i filmen spilles av...Loading next content