Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Survive

Fan fant hemmelig beskjed i Metal Gear Survive

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge PC Gamer har en fan har funnet en rimelig interessant hemmelig beskjed i Metal Gear Survive, og publisert på Twitter.

Det er ingen hemmelighet at Hideo Kojima, Metal Gear-franchisens "far", og Konami ikke skiltes som venner. Flere utviklere valgte å fortsette å jobbe for Konami etter at Kojima dro, og nå har en av dem funnet en måte å uttrykke hva hen egentlig føler om Kojima og Konami.

I begynnelsen av Metal Gear Survive får du beskjed om taste inn navnet ditt, som så blir vist på et skjema sammen med en rekke andre navn. Tar du den første bokstaven fra hvert navn får du ordene "KJP FOREVER", altså "Kojima Productions forever". Det er også verdt å nevne at det samme skjemaet refererer til spillets regissør, Yota Tsutsumizaki. som "Bastard Yota" og til produsenten, Yuji Korekado, som "Cunning Yuji".

Sannsynligheten for at noen i Konami kommer til å få sparken for dette er nok stor... Metal Gear Survive er ute nå til PS4, Xbox One og PC.

Metal Gear Survive

Relaterte teksterLoading next content