Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Castlevania

Fansens entusiasme for Castlevania er «motiverende» for Konami

Utgiveren har lagt merke til spenningen rundt en retur av franchisen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ryktene om en retur til Castlevania fra Konami har sirkulert siden i fjor og generert mye hype. Dead Cells har også nylig gitt ut sin Castlevania-crossoverutvidelse, så fanbuzz rundt franchisen er absolutt bemerkelsesverdig.

HQ

Konami har lagt merke til hypen rundt Castlevania, og forteller IGN at spenningen er " veldig motiverende" for utgiveren.

"Vi prøvde å bringe tilbake spillene som folk elsket og omfavnet med Castlevania Anniversary Collection og Castlevania Advance Collection," sa Konamis assisterende produsent Tsutomu Taniguchi. "Vi tok også med oss Rondo of Blood og Symphony of the Night til PlayStation-fansen og mobiler, og lanserte Grimoire of Souls på Apple Arcade for å feire historien til serien. Men vi vet at fansen vår alltid vil ha mer, og det gjør vi også, så denne muligheten til å ha denne fantastiske crossoveren med Dead Cells var umulig å gå glipp av. "

Med det siste hovedspillet i Castlevania-serien som ble utgitt i 2014 virker det på tide at fansen får et nytt spill i den elskede serien. Med suksessen og hypen for Dead Cells-utvidelsen, rykter om et annet spill under utvikling og til og med Netflix Castlevania-showet virker det bare som et spørsmål om tid før vampyrene vender tilbake for fullt.

Castlevania

Relaterte teksterLoading next content