Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 2

Far Cry 2 til PS3 og 360

Ikke PC-eksklusivt lenger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange ble skuffet da Ubisoft valgte å annonsere Far Cry 2 til PC i fjor sommer. Hvorfor kommer ikke spillet til Playstation 3 og Xbox 360? Svaret da var at utvikleren helt ville fokusere på et PC-spill og tilfredstille de kresne PC-spillerne i første omgang. Det svaret har nå fått en annen tone med dagens annonsering der Ubisoft bekrefter at spillet også kommer til Playstation 3 og Xbox 360. Spillet vil bli lansert i løpet av neste regnskapsår (som starter i april), men regn ikke med at konsollversjonene slippes før til høsten. Noen opplysninger om at PC-versjonen og konsollversjonene skal lanseres samtidig finnes ikke for øyeblikket.

(Skjermisene nedenfor stammer fra PC-versjonen)

Kanskje er dette klokt med tanke på Crysis som ikke har solgt like bra som forventet og hvis spillet hadde kommet til PS3 og Xbox 360, ville ha solgt mye mer...

Hva tror du om dette?

Far Cry 2
Far Cry 2
Far Cry 2

Relaterte tekster

Far Cry 2Score

Far Cry 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Roar Spørkel

Den tropiske øyen er byttet ut med afrikansk borgerkrig. Kim Roar har meldt seg som leiesoldat og rapporterer fra fronten.

Far Cry 2 vs Crysis: Warhead

Far Cry 2 vs Crysis: Warhead

ARTIKKEL. Skrevet av Redaksjonen

Grafikkrigen tilspisser seg. Crytek holder nå på med Crysis-serien, mens Ubisoft selv lager oppfølgeren til Far Cry. Spørsmålet er nå: hvilket spill har best grafikk?Loading next content