Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 3: Blood Dragon

Far Cry 3: Blood Dragon bekreftet

De fleste ryktene om Far Cry 3: Blood Dragon har vist seg å stemme. Det er nedlastbart, det er crazy og det ankommer Xbox Live Arcade 1. mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene har herjet en stund og i dag kom omsider den offisielle bekreftelsen. Far Cry 3: Blood Dragon er et frittstående nedlastbart spill, som slippes på Xbox Live Arcade den 1. mai:

- Far Cry 3: Blood Dragon er det feteste cyborg-skytespillet i verden - i en bisarr åpen verden, på en øy fullspekket med ondskap. Velkommen til en 80-talls VHS-versjon av fremtiden. Året er 2007 og du er sersjant Rex Colt, en Mark IV kyberkommandosoldat som kjemper mot en kyborghær som har snudd seg mot sine egne. Oppdraget ditt: Hent dama, drep bandittene, redd verden. Opplev alle klisjeene fra VHS-epokens visjon om en kjernefysisk fremtid, der kyborger, bloddrager, mutanter og Michael Biehn (Terminator, Aliens, Navy Seals) møtes. Du trenger ikke å ha Far Cry 3 for å spille Far Cry 3: Blood Dragon, skriver Microsoft på de norske Xbox-nettsidene.

Ved siden av XBLA-versjonen skal spillet også slippes til PSN og PC

Far Cry 3: Blood Dragon

Relaterte tekster

6
FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du falt for Ubisofts hyllest til 80-tallet i det nedlastbare Far Cry 3: Blood Dragon, har vi en god nyhet til deg. I en samtale med Larry Hryb, bedre kjent som...Loading next content