Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Far Cry 5: Lost on Mars slippes neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har det gått en stund siden vi først fikk mulighet til å innta Far Cry 5s utgave av Vietnamkrigen, så nå mener Ubisoft at tiden er inne for å reise til Mars.

Lost on Mars-utvidelse vil bli tilgjengelig den 17. juli, og transporterer da duoen Nick Rye og Hurk til den røde planeten for å ta opp kampen mot marsboere som planlegger å innta jorden. Vi får selvsagt noen nye våpen å leke oss med for å gjøre dette artigere, samt Space Jets som lar oss komme oss fra sted til sted raskere. Den kommende utvidelsen høres altså like, om ikke mer, sprø ut som den første, noe traileren også bærer preg av.

HQ
Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.Loading next content