Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Far Cry 5-oppdatering kommer med Photo Mode og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Far Cry 5 ser slettes ikke verst ut, så mange av dere har nok tatt et skjermbilde eller to for å forevige ulike øyeblikk. Det aner meg at antallet vil stige fremover også, for nå kan bildene gjøres mye penere og interessante.

Ubisoft kan nemlig avsløre at det kommer en ny oppdatering i morgen, og at denne blant annet inneholder en flunkende ny Photo Mode. Her vil vi kunne gå inn i tredjepersonsperspektiv, flytte kameraet dit vi vil, endre tid på døgnet, bestemme ansiktsuttrykket til figuren din, bruke ulike filtere, slenge på en logo, justere fokuspunktet, fjerne informasjon på skjermen, ramme inn bildet, og mye mer. Du kan se noen imponerende eksempler på dette nederst i saken.

I tillegg til dette gir oppdateringen oss flere nye ting å rutte med i Arcade Editor. Dette er i hovedsak ting fra Hours of Darkness- og Lost on Mars-utvidelsene. På toppen av det hele fikses en god del bugs og andre problemområder du kan lese mer detaljert om her.

Far Cry 5
Far Cry 5Far Cry 5Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.Loading next content