Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6 lar oss spille som Pagan Min på tirsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I november ble Vaas Montenegro sin Insanity-utvidelse tilgjengelig i Far Cry 6, og en måned senere fikk vi offisielt dra på et lite eventyr med Danny Trejo. Dermed har tiden kommet for å bringe litt Far Cry 4 til fjorårets utgave.

Ubisoft forteller at Pagan Min-utvidelsen Control kommer til Far Cry 6 den 11. januar, så alle med et Season Pass eller som kjøper den separat skal altså få spille som Troy Baker sin karismatiske slemming på tirsdag.

Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.

0
Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å...Loading next content