Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6s Lost Between Worlds blander Blood Dragon og aliens neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tittelen Lost Between Worlds var det ingen tvil om at Far Cry 6 sin kommende utvidelse vil være ganske annerledes fra det vanlige spillet, og takket være kveldens presentasjon vet vi hvordan.

Som traileren under viser vil Far Cry 6: Lost Between Worlds ta oss til nye dimensjoner fylt med krystallaktige fiender, spesielle regler, absurde omgivelser og selvsagt nye våpen. Siden dette selvsagt må begrunnes venter det også mer historie, og Ubisoft lover at vi må ta noen valg som påvirker hvordan den utfolder seg sammen med den mystiske skapningen kalt Fai.

Om dette ser og høres fristende ut er det bare å merke seg at Lost Between Worlds blir tilgjengelig for 19.99 amerikanske dollar den 6. desember.

HQ
Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.Loading next content