Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6s siste utvidelse kommer på tirsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha spilt som Vaas Montenegro fra Far Cry 3 i november og Pagan Min fra Far Cry 4 i januar viser det seg at vi ikke må vente to måneder på Far Cry 6 sin siste utvidelse.

Ubisoft forteller at Far Cry 6 vil la oss spille som Joseph Seed fra Far Cry 5 når utvidelsen kalt Collapse blir tilgjengelig den 8. februar. For å få enda flere interesserte vil både spillet og season pass-et være på tilbud en stund fremover, så om februar og mars av uante grunner ikke byr på spill som interesserer deg kan dette være et alternativ.

Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.

0
Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å...Loading next content