Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Far Cry: New Dawn avslørt før planlagt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dere som følger spillindustrien relativt tett har nok lagt merke til at Ubisoft er et av selskapene som er dårligst til å holde på hemmeligheter, så mange har nok bare ventet på at noe skulle lekke etter at de avslørte at et nytt Far Cry vil offentliggjøres under nattens The Game Awards. Vel, her har dere det.

Coveret til det som heter Far Cry: New Dawn har nemlig funnet sin på vei nettet. Dessverre har vi skrevet under en taushetserklæring, noe som betyr at vi ikke kan gi dere mer informasjon riktig enda, men bildet gir faktisk en del informasjon allerede. Etter å ha studert det kan du stikke innom for den første skikkelige traileren i natt, og lese en lengre artikkel om spillet i morgen tidlig.

Far Cry: New Dawn

Relaterte tekster

8
Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har gjort mange interessante endringer for å kunne bringe den populære serien til postapokalypsen. Dessverre er noen av seriens velkjente problemer til stede også.

0
Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

NYHET. Skrevet av Sam Bishop

Lik det eller ei, Far Cry: New Dawn kom med mye av det vi kjenner fra serien den 15. februar. Gjengen i GRTV har ikke hatt så mye tid til å se på det som de ønsket, så i...

0
Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å...Loading next content