Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Far Cry: New Dawn er fylt med Easter eggs for Splinter Cell og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste Ubisoft-spill er fylt til randen med Easter eggs og referanser til popkultur, og Far Cry: New Dawn er ikke et unntak. Jeg har allerede referert til at spillet har noen godbiter til Splinter Cell-fansen, men de tingene er selvsagt ikke det eneste som skjuler seg i blomstrende Hope County.

Nå som det har gått litt over to uker siden Far Cry: New Dawn ble lansert har Ubisoft bestemt seg for å vise frem mange av Easter eggene og referansene som finnes i spillet med en kul video fra den tyske anledning. Selv om de snakker tysk kan nok de som ikke snakker språket ha litt moro med å se referanser til både Indiana Jones, Rainbow Six: Siege, Splinter Cell og mer.

Hvilken type Easter eggs og referanser liker du best?

HQ
Far Cry: New Dawn

Relaterte tekster

8
Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har gjort mange interessante endringer for å kunne bringe den populære serien til postapokalypsen. Dessverre er noen av seriens velkjente problemer til stede også.

0
Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

NYHET. Skrevet av Sam Bishop

Lik det eller ei, Far Cry: New Dawn kom med mye av det vi kjenner fra serien den 15. februar. Gjengen i GRTV har ikke hatt så mye tid til å se på det som de ønsket, så i...

0
Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å...Loading next content