Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Får Halo Infinite kart fra de gamle spillene?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mye kritikk etter lansering har ikke ikke andre sesong av Halo Infinite levert like mye som mange hadde håpet heller, men det er ikke umulig at utviklerne i 343 Industries har en etterlengtet løsning på innholdsmangelen i fremtiden.

I ukens episode av Kinda Funny Xcast spurte nemlig verten Parris Lilly Halo Infinite-lederen Joseph Staten om hvorfor eller hvorfor ikke de bringer tilbake noen av seriens klassiske kart til spillet. Både reaksjonen og svaret til Staten får nok noen hjerter til å pumpe ekstra:

"Det er en god idé, Parris. Jeg mener. All spøk til side. Jeg kan prate om noen ting, men jeg kan ikke prate om andre ting. Det er noen flotte Halo-kart. Jeg tror vi alle har våre personlige favoritter. Guardian, Gulch, Pit. Det er mange kart som er fantastiske. Jeg mener det hadde vært morsomt å spille på de kartene igjen, gjør ikke dere? Det høres morsomt ut."

Staten får det altså til å høres ut som om klassiske kart vil bli en del av Halo Infinite på en eller annen måte. Om dette betyr at vi får litt penere utgaver av dem i klassike moduser, at de er deler av den beryktede battle royale-modusen eller noe annet får tiden vise. Hvilke kart håper du eventuelt å se igjen?

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content