Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste årene har THQ Nordic blitt veldig kjent for å kjøpe rettighetene til spill og spillserier vi ikke har sett på en stund for å gjenopplive dem. Både Timesplitters, Darksiders og en rekke andre serier har kommet over til i det siste, og nå er det Kingdoms of Amalur: Reckoning sin tur.

Selskapet har nemlig skaffet seg rettighetene til Kingdoms of Amalur-IPen fra 38 Studios. Håpene om å få en oppfølger til det nå seks år gamle spillet fikk seg en skikkelig trykk da R.A. Salvatore, Todd McFarlane, Ken Rolston og resten av utviklerne måtte i retten etter lansering, samtidig som at det ikke solgte nok til å holde liv i utviklerstudioet. Nå sier dog THQ at de vurderer å lage oppfølgere, så tiden får vise om vi faktisk får reise tilbake til det fascinerende og dype universet igjen.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterte tekster

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Med så prominente navn som Ken Rolston, R.A Salvatore og Todd McFarlane involvert er det grunn til forventninger. Men hvordan ble resultatet?

5
Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har THQ Nordic blitt veldig kjent for å kjøpe rettighetene til spill og spillserier vi ikke har sett på en stund for å gjenopplive dem. Både Timesplitters,...

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

FORSPILL. Skrevet av Robin Høyland

Robin reiste til Sverige for å prøve Ken Rolstons kommende rollespillprosjekt. Et spill så lovende at vår skribent forelsket seg i løpet av få minutter...Loading next content