Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Farming Simulator 19

Farming Simulator 19 offentliggjort i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er enkelte spill vi ikke ser så mye av i media som uansett selger veldig godt hver gang det kommer et nytt spill i serien, og en av de mest nevneverdige av disse er helt klart Farming Simulator. Kanskje skyldes dette at serien i stor grad leverer varene hvert år uten å by på grensesprengende endringer så ofte? Vel, det kan høres ut som om Giants Software har tenkt å virkelig brette opp ermene i år.

Nå har de nemlig offentliggjort at Farming Simulator 19 skal komme til PC, PlayStation 4 og Xbox One i høst, og at spillet gjør noen betraktelige forbedringer. For det første skal de ha overhalt grafikkmotoren til spillet, og med det kunne by på noen helt fantastiske omgivelser og maskiner. Dermed vil de tre nye områdene som finnes i spillet virkelig være verdt å tilbringe noen timer i alene eller med venner. I tillegg til dette vil det sør-amerikanske området vi allerede kjenner ganske godt også ha gjennomgått noen massive endringer for å ta nytt av forbedringene, så det skal bli interessant å sammenligne de ulike utgavene når spillet kommer.

Det er uansett ikke bare den visuelle biten Farming Simulator 19 gjør noe med. Utviklerne lover forbedringer av neste alle aspekter serien er kjent for. Blant annet skal de ha skaffet seg rettighetene til flere velkjente merker, noe som betyr at dette blir det største kjøretøyutvalget i serien historie. På toppen av det hele lover de at det blir mulig å gjøre nye ting i den åpne verdenen, se nye dyr, prøve nye mekanikker, og nye avlinger de skal snakke mer om senere. Mens vi venter på det får vi kose oss med annonseringstraileren som fulgte med annonseringen.

HQ
Farming Simulator 19

Relaterte teksterLoading next content