Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fez

Fez feirer 200 000 solgte

Har du prøvd indie-spillet Fez på XBLA? Da har du selskap av minst 199 999 andre spillere. Den 1. mai kommer PC-versjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spilldesigneren Phil Fish, som står bak det herlige indie-spillet Fez, klarte ikke å holde begeistringen tilbake da han sjekket slagstallene til spillet hans på ettårsdagen. Siden lanseringen den 13. april i fjor har nemlig hele 200 000 gått til innkjøp av det kritikerroste retro-inspirerte eventyret:

- Siden lanseringen i fjor har Fez solgt 200 000 eksemplarer på Xbox Live Arcade alene. Det er helt absurd egentlig. Tusen takk skal dere ha, jubler Fish på Fez-bloggen.

Samtidig benyttet han anledningen til å forsikre oss om at PC-versjonen slett ikke er langt unna:

- Vi forbereder oss til PC-lanseringen den 1. mai, og vi håper at denne versjonen vil nå ut til enda flere spillere. Vi synes det er kjempegøy at vi endelig kan slippe spillet fri på andre plattformer. Hvis du ikke har spilt det enda, håper vi du vil gjøre det (sjel det hvis du må), avslutter Fish.

Fez har mottatt mye god kritikk blant spillmediene, så godeste Hr. Fish har kanskje et poeng? Vi tipper spillet blir en minst like stor suksess på PC-plattformen.

Fez
Kake er vel på sin plass.

Relaterte tekster

3
FezScore

Fez

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Retroflørt og oppfinnsom hjernevrider i ett. Daniel har satt karakter på det høyt etterlengtede og nedlastbare spillet Fez...

0
Fez skal slippes til mobil

Fez skal slippes til mobil

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Phil Fish var mannen bak det herlige puzzlespillet Fez som ble sluppet til konsoller og PC i 2012, men suksessen til tross valgte han å droppe utviklingen av en...

0
GR Live spiller Fez på Playstation 4

GR Live spiller Fez på Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live skal vi sette oss ned med den nylig sluppede Playstation 4-versjonen av indiesuksessen Fez. Vil du finne ut hvorfor Fez fikk så mye...

1
Fez kommer nå til Sonys konsoller

Fez kommer nå til Sonys konsoller

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det sjarmerende Fez har lenge vært tilgjengelig på PC og Xbox 360, mens Sonys konsoller har vært pent nødt til å finne seg i at spillet ikke har blitt lansert til noen av...Loading next content