Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 10

FIFA 10-tillegg på vei

Og spillet selger svært bra

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har en tilleggspakke til FIFA 10 på gang, og de kaller den Ultimate Team. Her får vi flere muligheter til å administrere laget og treningsopplegget. Man skal i tillegg kjøpe, selge eller bytte spillere for å skape det ultimate laget, hva enn nå det betyr. Ultimate Team slippes til Xbox 360 og Playstation 3 i februar.

I anledning denne annonseringen kunne EA også fortelle at FIFA-salget går strykende. Første uken solgte spillet 1,7 millioner bare i Europa, og noe som ifølge EA betyr at det er det raskest selgende sportsspillet i verden. Over 4,5 millioner eksemplarer av FIFA 10 har til nå blitt solgt.

FIFA 10

Relaterte tekster

FIFA 10Score

FIFA 10

ANMELDELSE. Skrevet av David Skovly

Verdens største sport er tilbake i ny utgave. Vi snakker selvsagt om FIFA 10, og vår andredivisjonsspiller David har fått æren av å anmelde det.Loading next content