Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 22

FIFA 22-gameplay viser frem forbedringene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke akkurat vært mangel på informasjon om FIFA 22 de siste fire ukene, så noen av dere har kanskje gått glipp av det utviklerne skryter av vil være bedre. Da er det enda godt at EA oppsummerer nesten alt i en og samme trailer.

Dagens såkalte gameplaytrailer går nærmere til verks på hvordan den såkalte HyperMotion-teknologien vil få spillernes bevegelser til å se langt smidigere og naturlige ut, forbedre duellspillet, gjøre sideforskyvningene bedre og føre til mer realistisk ballfysikk. Traileren går også litt inn på keepersystemet, spillernes intelligens, kroppsspråk uten ball og litt annet småtteri som forhåpentligvis gjør totalopplevelsen enda bedre. Atter en gang er det uansett viktig å bemerke at HyperMotion kun brukes på PS5 og Xbox Series, så vi får se hvordan de andre utgavene blir.

HQ
FIFA 22

Relaterte tekster

0
FIFA 22Score

FIFA 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Årets FIFA-spill er endelig ute, og Daniel har tatt en tur på fotballbanen for å sjekke om blant annet Hypermotion-motoren står til hypen i forkant av utgivelse.Loading next content