Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

FIFA 23 viser nye FIFA Ultimate Team

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke gått mer enn et par dager mellom hver gang EA Sports avslører noe nytt om FIFA 23 denne måneden, men i dag er det tid for å få vite mer om den mest populære modusen.

For i dagens trailer går utviklerne nærmere inn på hvordan FIFA Ultimate Team blir i FIFA 23. En av hovedendringene er at Chemistry-systemet har fått seg en real overhaling slik at det er mer fleksibelt og gir oss mer valgfrihet. Dette ved å blant annet gjøre slik at posisjonen på banen ikke har noe å si lenger, samtidig som at vi ikke straffes om spillere har lav kjemi. På toppen av dette vil FUT Icons og Heroes alltid ha topp kjemi uansett hva når de er i sin vanlige posisjon.

Utenom dette introduseres det som heter FUT Moments. Denne enspillermodusen lar oss delta i korte utfordringer som for eksempel ber oss gjenskape historiske hendelser eller mer tradisjonelle ting som å sentre ballen fire ganger før man scorer på volley. Planen er at disse skal skiftes ukentlig slik at vi stadig får noe nytt å bryne oss på for å få stjerner.

Alt dette i tillegg til at vi kan tilpasse arenaen vår på enda flere måter, ta full nytte av cross-play og selvsagt åpne lootbokser som FUT stadig fortsetter med til tross for kritikk fra både spillere og myndigheter.

HQ
FIFA 23
FIFA 23FIFA 23FIFA 23FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.Loading next content