Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
UFL

FIFA-utfordreren UFL har blitt utsatt til 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I tilfelle du ikke har fått det med deg, så er det en utvikler som ønsker å utfordre EAs plass på tronen når det kommer til fotballspill. Studioet heter Strikerz, og jobber for tiden med UFL, et realistisk fotballspill med massevis av offisielle lisenser og ressurser bak seg.

Men selv om spillet var ment å bli utgitt på PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series før årets utgang, er det ikke lenger tilfelle. I en video som du kan se nedenfor, sier administrerende direktør Eugene Nashilov at de har måttet flytte utgivelsen til 2023:

"I dag kunngjør vi at utgivelsesdatoen vil bli flyttet til 2023. Mange av dere har fremhevet at dette var sannsynlig... og dere hadde rett. Spillet er nå omtrent 80% ferdig, og vi trenger mer tid til å fullføre utviklingen."

Nashilov sier at vi kan forvente å få vite datoen i desember.

HQ
UFL

Relaterte teksterLoading next content