Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fight Night Champion

Fight Night Champion annonsert

Se de første bildene fra boksesimulatoren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts kunne i går kveld annonsere Fight Night Champion for Playstation 3 og Xbox 360, og spillet skal være klart for lansering en gang neste år. Blant nyhetene er en kraftig forbedret enspillerdel som ifølge EA skal sette en ny standard for hva man kan forvente av et sportsspill.

Mellom 60 og 65 boksere vil være spillbare, og en ny funksjon ved navn Full Spectrum Punch Control har blitt lagt til. Formålet er at man skal kunne dele ut enda kraftigere hjernerystelser enn noensinne før. I tillegg skal det bli mer lettspilt og tilgjengelig, og online-funksjonene skal endres på.

Sjekk de første bildene fra spillet her:

Fight Night Champion
Fight Night Champion
Fight Night Champion

Relaterte tekster

6
Fight Night ChampionScore

Fight Night Champion

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

Et historiedrevet boksespill for alle med lidenskap for sporten. Kim Kristiansen har satt seg inn i karrieren til André Bishops og dasket seg frem til en vurdering.Loading next content