Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Five Nights at Freddy's

Filmen Five Nights at Freddy's begynner innspillingen

Den vridde animatronikken kan snart debutere på storskjerm.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blumhouse's Five Nights at Freddys film har begynt å filme, spennende fans av skrekkfranchisen. Five Nights at Freddys film ble annonsert helt tilbake i 2015, men har vært i noe av et utviklingshelvete siden den gang. Nå, med en bekreftet rollebesetning og filmen begynner å filme, ser det ut til at vi endelig kan se den snart.

Det er fortsatt ingen garanti for når Five Nights at Freddy's vil slippes, men hvis det begynner å filme i år, forventer vi sannsynligvis en utgivelsesdato på et tidspunkt i 2024. For tiden skal Matthew Lillard spille hovedrollen som William Afton, og Josh Hutcherson skal spille Mike Schmidt.

Jim Henson's Creature Shop vil stå bak å lage all animatronikk for filmen, som forhåpentligvis vil kombinere for å gjøre en realistisk og skremmende ta på Freddy og de andre mekaniske karakterene fra spillet.

Den første hypen rundt Five Nights at Freddy's har dødd noe, men franchisen er fortsatt populær med spill som blir utgitt ganske konsekvent, så det vil fortsatt sannsynligvis være et publikum for denne filmen når den slippes.

Five Nights at Freddy's

Relaterte teksterLoading next content