Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy III

Final Fantasy III på vei til PC?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det kan tyde på at Final Fantasy III, et spill som inntil DS-versjonen var forbeholdt det japanske publikum, nå er på vei til PC. Dette melder Siliconera, som mener å ha et ferskt bilde fra tyske USK (Tysklands svar på PEGI).

Hvorvidt det er snakk om en helt ny versjon av spillet eller en PC-portering av versjonen vi har sett på DS, iOS og Ouya, er foreløpig uvisst. Spillet havner uansett i godt selskap, med tanke på at Square Enix det siste året har lansert HD-versjoner av Final Fantasy VII og Final Fantasy VIII til PC (for ikke å glemme det helt nye Final Fantasy XIV: A Realm Reborn).

Final Fantasy III

Relaterte tekster

1
Final Fantasy III er nå ute på Steam

Final Fantasy III er nå ute på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Square Enix fortsetter sitt vinnende konsept med å klemme ut penger av sine gamle klassikere ved å pusse på dem og slippe dem til nye plattformer. Det er derimot ikke oss...

2
Final Fantasy III på vei til PC?

Final Fantasy III på vei til PC?

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det kan tyde på at Final Fantasy III, et spill som inntil DS-versjonen var forbeholdt det japanske publikum, nå er på vei til PC. Dette melder Siliconera, som mener å ha...Loading next content