Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy IX

Final Fantasy IX på vei til Android, iOS og PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix har har annonsert at Playstation 1-spillet Final Fantasy IX skal slippes til Android, iOS og PC. Det er foreløpig ikke gitt noen dato annet enn "snart", og at det er snakk om en oppdatert utgave.

For noen uker siden slapp de PC-porten av Final Fantasy VII til PC og Playstation 4, og de jobber som kjent med en påkostet remake av samme spill til PC, Playstation 4 og Xbox One. Det er med andre ord mye Final Fantasy i vente.

Final Fantasy IX

Relaterte tekster

2
Final Fantasy IXScore

Final Fantasy IX

ANMELDELSE. Skrevet av Nick Price

Square har med det siste FF-spillet til PSone prestert en verdig avslutning, i et brak av blendende flott grafikk og fengende dypt gameplay.

0
Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Tirsdag kunne Square Enix annonsere at deres suverene Playstation-spill Final Fantasy IX har blitt sluppet til Android og iOS. Hvis du skulle synes at prisen er for høy...Loading next content