Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy IX

Final Fantasy IX til PSN

Men bare i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy-fansen går lyse tider i møte, skal vi tro Shinki Hashimoto. I forrige uke uttalte nemlig Hashimoto at han ville foreslå å bringe det populære Playstation 1-rollespillet Final Fantasy IX til lansering for Playstation Network - samme uke uttalte Square Enix-sjef Yoichi Wada at spillet ville ligge klar til lansering på Playstation Networks japanske butikk sammen med FFVII og FFVIII.

Ingen pris- eller lanseringsdetaljer har kommet ut enda, men i mellomtiden kan vi krysse fingrene for en europeisk lansering.

Final Fantasy IX

Relaterte tekster

2
Final Fantasy IXScore

Final Fantasy IX

ANMELDELSE. Skrevet av Nick Price

Square har med det siste FF-spillet til PSone prestert en verdig avslutning, i et brak av blendende flott grafikk og fengende dypt gameplay.

0
Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Tirsdag kunne Square Enix annonsere at deres suverene Playstation-spill Final Fantasy IX har blitt sluppet til Android og iOS. Hvis du skulle synes at prisen er for høy...Loading next content