Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy V

Final Fantasy V og Final Fantasy VI fjernes fra Steam i slutten av juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Observante fans har rapportert at Square Enix planlegger å fjerne de klassiske utgavene av Final Fantasy V og Final Fantasy VI fra Steam-butikken. Steam-siden for begge spillene har nå en advarsel om at de fjernes den 27. juli og oppfordrer til heller å kjøpe de nylig annonserte Pixel Remaster-versjonene når de blir tilgjengelige.

Pixel Remaster-versjonen ble først annonsert under Square Enix' E3-konferanse i år. De slippes kun på PC og mobil og er mer visuelt polerte utgaver av de første seks spillene i serien. Ingen lanseringsdato har blitt annonsert enda, men vi regner med at det ikke er så lenge etter at V og VI fjernes fra butikken.

Final Fantasy V

Takk, Siliconera.

Relaterte tekster

2
Final Fantasy V slippes snart til PC

Final Fantasy V slippes snart til PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Square Enix har bekreftet at Final Fantasy V er på vei til PC, og det skal slippes i løpet av denne måneden. Datoen er 24. september, og i denne oppussede versjonen får...

8
Final Fantasy V på smarttelefonen

Final Fantasy V på smarttelefonen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag kunne Square Enix fortelle at Final Fantasy V er på vei til Android og iOS. Spillet bygger på Game Boy Advance-versjonen, og skal slippes i løpet av sommeren.Loading next content