Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII

Final Fantasy VII til Playstation 4 klar for lansering?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de mest kontroversielle annonseringene på fjorårets Playstaton Experience var at Final Fantasy VII vil komme til Playstation 4. Flott nyhet i seg selv, men da Square Enix avslørte at det kun var snakk om PC-porten gikk forum verden over berserk. Her hadde de trodd at det var snakk om en helt ny remake, som vi dog fikk annonsert senere, men fikk dette istedet. Spillet skulle etter planen lanseres i løpet av våren, men det skjedde altså ikke. Hadde Square Enix gitt etter for presset og satt alt fokus på Final Fantasy VII: Remake? Ikke helt. Nå kan det virke som spillet er klart for en overraskelseslansering.

Nettsiden Exophase, som også avslørte trophy-listen til Fallout 4, har nemlig postet Final Fantasy VII sin liste. Har du spillt pc-utgaven vil du nok kjenne igjen mange av dem, selv med nye navn. For å unngå å utsette dere for uønskede spoilere ber vi dere som har lyst til å se listen trykke her.

Trophy-listene for spill blir som regel klare en kort tid før lansering. Samtidig er årets Playstation Experience bare noen dager unna. Kjenner dere også lukten av "og dere kan laste det ned nå!"?

Relaterte tekster

0
Final Fantasy VII er nå ute til Android

Final Fantasy VII er nå ute til Android

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Allerede for ett år siden ble det hyllede rollespillet Final Fantasy VII sluppet til iOS-enheter. Nå har det endelig blitt Android-brukernes tur, og hvis du er...Loading next content