Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy V

Final Fantasy V-remaster slippes på Steam og mobil i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

November er nesten alltid den beste måneden for spillanseringer, men i år er det litt tynnere enn vanlig etter en del forsinkelser. Så om ingen av de kommende storspillene er noe for deg, hvorfor ikke gjenoppleve en gammel JRPG-klassiker?

Square Enix avslører nemlig at Final Fantasy V får en remaster i november på PC og mobil.

"The King is missing, memories have been lost, and the crystals are in jeopardy. Luckily, these heroes are up to the job. #FinalFantasy V pixel remaster is coming to Steam and Mobile on November 10th PDT/GMT. Pre-purchase now for a 20% discount on Steam: http://sqex.link/FFV"

Final Fantasy V var langt forut sin tid med et overraskende dypt jobbsystem som lot deg blande og matche litt som du ville, hvilket åpnet opp for friheten til å skape fantastiske kombinasjoner av evner. Om du ikke har spilt det tidligere og ikke har noe imot vakre piksler og herlig spillmusikk kan vi virkelig anbefale deg å sjekke ut denne remasteren når den slippes 10. november.

Final Fantasy V

Relaterte tekster

2
Final Fantasy V slippes snart til PC

Final Fantasy V slippes snart til PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Square Enix har bekreftet at Final Fantasy V er på vei til PC, og det skal slippes i løpet av denne måneden. Datoen er 24. september, og i denne oppussede versjonen får...

8
Final Fantasy V på smarttelefonen

Final Fantasy V på smarttelefonen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag kunne Square Enix fortelle at Final Fantasy V er på vei til Android og iOS. Spillet bygger på Game Boy Advance-versjonen, og skal slippes i løpet av sommeren.Loading next content