Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Final Fantasy X er nå en del av Star Wars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om det er gode eller dårlige minner varierer veldig fra person til person, men det er ingen tvil om at de aller fleste som har spilt Final Fantasy X husker sporten Blitzball. Nå vil enda flere bli oppmerksomme på den.

For forfatteren Mike Chen har faktisk gjort slik at Blitzball er en offisiell del av Star Wars-universet ved å inkludere Final Fantasy X-sporten i novellen Star Wars: Brotherhood. Chen skriver på Twitter at han brukte timer på å spille "undervannshockey" i det mange mener er ett av de beste spillene i serien, og derfor bestemte seg for å hylle den i novellen sin.

Novellen har også referanser til Cal Kestis fra Star Wars Jedi: Fallen Order og nylig annonserte Star Wars Jedi: Survivor, men FFX-referansen må kunne sies å være den mest spesielle med god margin.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Relaterte tekster

4
Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Visse ting er tidløse, som for eksempel den nydelige historien i Final Fantasy X. Derfor satt vi enda større pris på nyversjonen til PS4, som attpåtil byr på oppfølgeren!

Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan ser verdenen Spira ut nå, tolv år etter av vi satte foten der for første gang? Ingar har gått på gjengrodde stier for å kartlegge HD-gjenutgivelsen.Loading next content