Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII får oppdatering

Nedlastbart innhold likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mye frem og tilbake har Yoshinori Kitase, produsent for Final Fantasy XIII, endelig bekreftet OPM Benelux at det kommer til å dukke opp nedlastbart innhold til det japanske rollespillet i fremtiden.

Den opprinnelige planen var å slippe samme mengde innhold i alle versjonene av spillet, men på grunn av korte tidsfrister besluttet Kitase å slippe en tynnere versjon til Europa, men samtidig gjøre det resterende innholdet tilgjenglig via nedlasting.

- I begynnelsen var vi usikre på om vi skulle inkludere mer innhold i den vestlige versjonen, men det ville ført til flere måneders forsinkelse. Vi har forberedt en nedlastning, men den vil komme litt senere i Vesten, forklarte Kitase til OPM Benelux.

Det har vært stor forvirring rundt den aktuelle nedlastningen. På Gamescom i fjor uttalte Kitase at det ble vurdert, mens han én måned før den japanske utgivelsen hevdet at det ikke ville bli noe nytt innhold klart før lanseringen i Japan.

Tidligere i år gikk han imidlertid ut med at det var nok ekstramateriale til å lage et helt nytt spill, mens han senest i går avkreftet ryktene rundt en nedlastning i en japansk strategi-guide for spillet.

Denne gang virker det likevel som at Kitasu har bestemt seg, så vi kan med trygghet se frem til flere timer med Final Fantasy XIII-moro.

Final Fantasy XIII

Relaterte tekster

Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Square Enix er endelig klar med det trettende kapittelet i Final Fantasy-sagaen. Jon Cato har tilbrakt en uke i Pulse.

1
Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Japanske Square Enix lanserte nylig en hjemmeside med informasjon om alle tre spill i Final Fantasy XIII-serien. Det som har fått brukerne på Neogaf-forumet til å sperre...Loading next content