Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII lanseres

Ventetiden er over

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en lang venteperiode har Square Enix' Motomu Toriyama uttalt at arbeidet med den vestlige utgaven av Final Fantasy XIII endelig er ferdig, og beklaget samtidig den lange ventetiden.

- Funksjoner som ble populære blant gamere på undersøkelsen vår i fjor sommer har blitt kraftig forbedret. En av disse funksjonene er ansiktsanimasjonen, som fungerer som kjernen i et hvert menneskelig drama. Figurenes bevegelser er fullstendig synkronisert med engelske linjer, og på grunn av dette er hver scene i spillet virkelig fantastisk, sier Toriyama.

Oppfølgeren skal ha vært gjennom en kraftig redigering siden den japanske utgivelsen. Flere labyrinter skal ha blitt fjernet, sammen med noen områder og en hemmelig base. Dette skal ha resultert i et helt nytt produkt, som skal være radikalt forskjellig fra den japanske versjonen.

Toriyama har også utstedt en liten bønn til utålmodige fans.

- Ikke bli distrahert. Du vil se sannheten når du holder spillet i dine hender. Vær tålmodig litt lenger i vente på kampen mot skjebnen!

Final Fantasy XIII ble lansert på Playstation 3 i Japan i desember, og har solgt svært godt til nå. Spillet kommer på Playstation 3 og Xbox 360 i Europa den 9. mars.

Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII

Relaterte tekster

Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Square Enix er endelig klar med det trettende kapittelet i Final Fantasy-sagaen. Jon Cato har tilbrakt en uke i Pulse.

1
Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Japanske Square Enix lanserte nylig en hjemmeside med informasjon om alle tre spill i Final Fantasy XIII-serien. Det som har fått brukerne på Neogaf-forumet til å sperre...Loading next content