Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dissidia Final Fantasy NT

Final Fantasy XII-skurk dukker opp i Dissidia Final Fantasy NT

Vayne Solidor kommer til spillet i slutten av april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rollegalleriet til Dissidia Final Fantasy NT kommer til å bli større i slutten av april. Da slippes den første ekstrafiguren, og det er ingen ringere enn Vayne Solidor, "the charismatic antagonist of Final Fantasy XII". Han kommer til å ha en unik spillestil under Vanguard-klassen, og kan booste allierte som er i nærheten med sin unike EX Skill, Writ of Conquest.

Jeg vet foreløpig ikke hvor mye Vayne kommer til å koste, men han er en del av Season Pass til €29,99 euro, som introduserer seks nye figurer til spillet. Du kan se Vayne i aksjon i traileren nedenfor. Synes du han er et bra tillegg til spillet? Hvilke andre figurer kunne du tenke deg å se i Dissidia Final Fantasy NT?

HQ
Dissidia Final Fantasy NT
Vayne i Final Fantasy XII

Relaterte tekster

1
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Fansen ønsket seg et nytt Dissidia-spill og Square Enix hørte etter, men er dette spillet vi så for oss?Loading next content