Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV blir tv-serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at en rekke filmadapasjoner av spill hadde mislyktes på rekke og rad ble det ganske stille fra slike prosjekter en god stund, men de siste årene har det begynt å ta seg opp igjen. Nå er det Square Enix som slenger seg enda mer på vognen.

Det japanske selskapet skriver nemlig i en pressemelding at de har slått seg sammen med Sony Pictures og Hivemind Entertainment (som blant annet også står bak den kommende The Witcher-serien) for å lage en tv-serie av Final Fantasy XIV. Denne vil være såkalt live-action, så her snakker vi ikke om noe sånt som The Spirits Within og Advent Children. Det skal være snakk om en origial historie i Eorzea, men utenom det får vi bare vite at serien skal handle om kampen mellom magi og teknologi. En av grunnene til at vi ikke får vite mer er at prosjektet fortsatt er i starten av utviklingen, så det grunnleggende manuset er fortsatt ikke ferdig. De lover uansett at vi vil få se Cid, chokoboer, magitek og endre velkjente elementer fra universet. Nå får vi bare se hvor lang tid det tar å lage en serie ut av en franchise som er kjent for å bruke litt tid på utviklingen, om den da i det hele tatt blir en realitet.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterte tekster

3
Final Fantasy XIV: HeavenswordScore

Final Fantasy XIV: Heavensword

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Etter mye om og men og en del utsettelser så har vi endelig fått testet utvidelsen til Final Fantasy XIV: Heavensward...Loading next content