Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV får Shadowbringers DLC neste sommer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix har avduket den tredje utvidelsespakken til Final Fantasy XIV Online. Den heter Shadowbringers, kommer til spillet neste sommer og lar spillere bli Warriors of Darkness. Dette ble avslørt på Fan Festival i Las Vegas av regissør Naoki Yoshida.

Det dukker naturlig nok opp masse nytt innhold i den nye utvidelsen, blant annet nye spillerraser, jobber, høyere makslevel, nye områder, justeringer på kampsystemet og mye mer. Vi får også et par nye systemer, som NPC Trust System, hvor du kan kjempe sammen med kjente NPCer. I tillegg får vi New Game+ og World Visit System, som lar deg reise til andre servere i det samme datasenteret.

Yoshida avslørte også at blå trollmann kommer til spillet via patch 4.5, og blir tilgjengelig for de som har A Realm Reborn, har nådd level 50 som en Disciple of War eller Magic og har fullført 2.0-hovedscenarioet. Dette lar spillere lære seg monster-actions og spille gjennom innhold spesifikt knyttet til den blå trollmannen, og det kommer nytt innhold til denne jobben i fremtiden.

Vi får vite mer om Shadowbringers på Paris Fan Festival den 2. og 3. februar, og på Tokyo Fan Festival den 23. og 24. mars. Liker du det du har fått vite så langt?

HQ
HQ
Final Fantasy XIV
Final Fantasy XIV

Relaterte teksterLoading next content