Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV kommer kanskje til PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering:
Liten oppklaring fra Eirik her. Square Enix har kontaktet oss og sagt at dette er feil siden:

"While not a confirmation, Yoshida-san expressed a hope that FINAL FANTASY XIV Online may one day appear on the next generation of Sony console."

Originalen:
Final Fantasy XIV ble relansert som A Realm Reborn etter en katastrofal første runde, men siden da har Square Enix klart å etablere deres MMORPG som et av de mest populære på markedet. Men en stor del av publikumet er på PlayStation 4, så hva skjer når PS5 lanseres? Nå vet vi at spillet blir med over på neste generasjon.

Som WCCFTech skriver har Naoki Yoshida avslørt under en XIV-fanfest i London at spillet faktisk kommer til PlayStation 5, og at arbeidet på det allerede er igang.

Det skyldes primært at spillet faktisk for øyeblikket har flere aktive spillere enn noensinne før, og ulik andre liknende spill har antallet av spillere konstant vokst med årene.

PS5 er naturligvis bakoverkompatibel til en viss grense, men det ser ut til at det Yoshida har avslørt er en dedikert versjon.

Final Fantasy XIV

Relaterte teksterLoading next content