Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV: Stormblood annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillets "director", Naoki Yoshida, gikk på scenen under Final Fantasy XIV Fan Festival tidligere i dag for å avsløre Final Fantasy XIV sin neste utvidelse.

Den heter Stormblood, og skal etter planen slippes i starten av sommeren neste år. Denne gangen går turen til Ala Mhigo, hvor vi må befri innbyggerene fra Garlean Empire.

Den vakre byen du ser i traileren nederst heter Rhalgr's Reach, og er utvidelsen sin startby. Naturligvis vil utvidelsen også by på nye jobber (Yoshida sa at en av dem er inspirert av Marvel-universet, og siden han hadde på seg en Scarlet Witch-skjorte aner det oss at vi får spille som en red mage), utstyr, fiender, huler, og raids. Som om det ikke var nok vil maksnivået øke fra 60 til 70, samtidig som vi får bære mer utstyr.

Noen av dere blir nok også lettet over å høre at kampsystemet har blitt endret. Yoshida nevnte blant annet at skills vil omgrupperes, og kan nå bare bli delt mellom roller, ikke jobber. Han sa også at lite brukte og ueffektive handlinger nå settes under lupen, og blir kanskje endret eller fjernet helt.

En av de helt nye tingene som kommer i Stormblood er et spesielt område kalt "The Forbidden Land Eureka." Dette er et område som er kjent for å ha mange sjeldne monstre og spesialutstyr som kan brukes for å oppgradere de beste våpnene våre.

Yoshida avsluttet det hele med å annonsere at de nå ikke vil støtte Playstation 3-utgaven lenger. PS3-spillere vil dog få tilbud om et oppgraderingsprogram til Playstation 4, slik at det blir ganske lett å fortsette om de oppgraderer.

Det vil komme mer informasjon i desember. Mens vi venter har vi en trailer og noen bilder å kose oss med.

HQ
Final Fantasy XIV
Final Fantasy XIVFinal Fantasy XIVFinal Fantasy XIVFinal Fantasy XIV

Relaterte teksterLoading next content