Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Final Fantasy X-serien passerer 20 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy X og dets oppfølger X-2 var blant de mest suksessfulle spillene på PlayStation 2 med totalt 14 millioner solgte eksemplarer den gang. I 2014 kom Final Fantasy X/X-2 HD Remaster til moderne konsoller, og nå har denne samlingen, som inkluderer begge spillene, solgt seks millioner eksemplarer. Dermed har X-serien passert en imponerende milepæl med over 20 millioner solgte eksemplarer. Det skriver Nintendolife.

Det anslås at Final Fantasy VII og Final Fantasy VII: Remake tilsammen også har solgt litt over 20 millioner eksemplarer. Det mest spilte Final Fantasy-spillet er imidlertid onlinerollespillet Final Fantasy XIV, som i løpet av sin levetid har hatt mer enn 24 millioner spillere, hvilket også gjør det til seriens mest profitable spill.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Relaterte tekster

4
Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Visse ting er tidløse, som for eksempel den nydelige historien i Final Fantasy X. Derfor satt vi enda større pris på nyversjonen til PS4, som attpåtil byr på oppfølgeren!

Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan ser verdenen Spira ut nå, tolv år etter av vi satte foten der for første gang? Ingar har gått på gjengrodde stier for å kartlegge HD-gjenutgivelsen.Loading next content