Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV er nå det tredje bestselgende Final Fantasy-spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok Square Enix over et tiår å ferdigstille Final Fantasy XV, men da det endelig kom stod det også klart at de hadde kommet med en stor hit. Spillet solgte flere millioner eksemplarer i løpet av de første ukene, og siden da har de solgt mange flere eksemplarer takket være sterk støtte via ekstra innhold.

Nå har spillet nådd en ny milepæl, og en ny plassering på ranglisten over de bestselgende kapitlene i den episke serien.

Som Benji-Sales kan rapportere har de nå blitt sendt 8.9 millioner eksemplarer av spillet til butikkene over hele verden.

Dette betyr at spillet nå er det tredje bestselgende spillet i serien etter Final Fantasy VII og Final Fantasy X. Det er ikke mer ekstra innhold på vei, i stedet har teamet bak tilsynelatende gått i gang med neste prosjekt.

Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...Loading next content